Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Δημοτική Αρχή » Ανακοινώσεις » Σε δημοτικό χώρο στάθμευσης θα διαμορφωθεί ακίνητο που παραχωρήθηκε στον Δήμο από την οικογένεια Αβαρλή
Σε δημοτικό χώρο στάθμευσης θα διαμορφωθεί ακίνητο που παραχωρήθηκε στον Δήμο από την οικογένεια Αβαρλή

image

Τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο τις προηγούμενες ημέρες ο Μεσσήνιος στην καταγωγή, αντιδήμαρχος Δήμου Θεσσαλονίκης Γιώργος Αβαρλής.  Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης συζήτησαν θέματα που αφορούν στην αυτοδιοίκηση, στην αξιοποίηση προγραμμάτων και κυρίως στην -αναγκαία και λόγω συνθηκών- ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά  με τη μετάβαση των Δήμων στην ψηφιακή εποχή και τις προόδους που γίνονται για την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Αθανασόπουλος ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά τον κ. Αβαρλή για τη δωρεάν παραχώρηση ακινήτου επιφάνειας 544 τ.μ. στον Δήμο Μεσσήνης, ιδιοκτησίας της οικογένειας Αβαρλή, με σκοπό να γίνουν εργασίες διαμόρφωσης και να χρησιμοποιηθεί ως δημοτικός χώρος στάθμευσης. Το εν λόγω ακίνητο συνορεύει με την πλατεία Αγίου Ιωάννου και την οικεία παιδική χαρά. Ακολούθως, αφού ολοκληρωθεί η διαμόρφωση θα δοθεί σε χρήση, εξυπηρετώντας κατοίκους και επισκέπτες που μεταβαίνουν στο κέντρο της πόλης και την αγορά της.

Σε δημοτικό χώρο στάθμευσης θα διαμορφωθεί ακίνητο που παραχωρήθηκε στον Δήμο από την οικογένεια Αβαρλή
photo