Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Δημοτική Αρχή » Ανακοινώσεις » Ανακοίνωση από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεσσήνης για τη διαχείριση απορριμμάτων από κηπευτικές εργασίες
Ανακοίνωση από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεσσήνης για τη διαχείριση απορριμμάτων από κηπευτικές εργασίες

 Σε συνέχεια του ισχύοντος κανονισμού προστασίας περιβάλλοντος του Δήμου Μεσσήνης, που σκοπό έχει την καθαριότητα, την προστασία του περιβάλλοντος, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, με την σωστή και ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων, σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι που έχουν να κάνουν με την διαχείριση των απορριμμάτων του θέματος:

 Α. Για τα προϊόντα κηπευτικών εργασιών (φύλλα, ξερά άνθη, υπόλοιπα καθαρισμών κήπων, γκαζόν κλπ.), των υπολοίπων κοπής δέντρων, θάμνων, κλαριών, κλπ., λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας της υπηρεσίας καθαριότητας, η διαχείρισή τους προτείνεται να γίνεται από τους ίδιους τους δημότες σε ιδιωτικούς χώρους.

 Β. Στην περίπτωση που τα παραπάνω απορρίμματα ριφθούν χύμα στο πεζοδρόμιο, θα επιβάλλεται σύμφωνα με τον κανονισμό  πρόστιμο των 50€ έως 100€ και σε κάθε υποτροπή αυτό θα διπλασιάζεται.

Παρακαλούμε για την ανάρτηση του παρόντος εγγράφου στον Πίνακα Ανακοινώσεων του καταστήματός σας προς ενημέρωση των Δημοτών μας.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας & Ανακύκλωσης

                  Ξενογιάννης Νικόλαος                    

Ανακοίνωση από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεσσήνης για τη διαχείριση απορριμμάτων από κηπευτικές εργασίες
photo