Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Πολιτισμός » Η ιδιότυπη παράσταση ΑΝΩTERRA στην Αρχαία Μεσσήνη
Η ιδιότυπη παράσταση ΑΝΩTERRA στην Αρχαία Μεσσήνη

Η πρωτότυπη παράσταση ΑΝΩTERRA που θα λάβει χώρα στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ήταν το θέμα συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Μεσσήνης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησαν για την εκδήλωση ο εκπρόσωπος της Εταιρείας Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών καθηγητής Πέτρος Θέμελης, η διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας Ευαγγελία Μηλίτση, η τραγουδίστρια Klaudia Delmer και ο εκπρόσωπος του δημάρχου Μεσσήνης δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δαβίλλας.

Η εκδήλωση ΑΝΩTERRA που εστιάζει στη σχέση του ανθρώπου με τη γη γεννήθηκε από τη συνεργασία της τραγουδίστριας Klaudia Delmer και της χορεύτριας Βασιλικής Τσαγκάρη και χωρίζεται σε δύο μέρη.

Στο πρώτο μέρος το κοινό θα ακολουθήσει τις δυο ερμηνεύτριες σε έναν παραστατικό περίπατο στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης. Το δεύτερο μέρος αποτελείται από τη συναυλία της Klaudia Delmer στο Εκκλησιαστήριο με τραγούδια παραδοσιακής, κλασικής και έντεχνης μουσικής.

Στη συναυλία θα λάβουν μέρος οι μουσικοί: Αντώνης Κουφουδάκης-κλασική κιθάρα, Ταξιάρχης Γεωργούλης-ούτι και Τάσος Πούλιος-κανονάκι. Στον παραστατικό περίπατο θα παίξει κρουστά ο Solis Barki.

Η παράσταση γίνεται υπό την αιγίδα και χορηγεία της Εταιρείας Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών με συνδιοργανωτή την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Ο παραστατικός περίπατος ξεκινάει στις 7 το απόγευμα και η συναυλία στις 8.30 το βράδυ. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Οι θεατές καλό είναι να φορούν άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους νερό.

 

image

Η ιδιότυπη παράσταση ΑΝΩTERRA στην Αρχαία Μεσσήνη
photo