Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » Παλαιότερα » Δύο εκατ. ευρώ ακόμη για αντιπλημμυρικά στον Δήμο Μεσσήνης
Δύο εκατ. ευρώ ακόμη για αντιπλημμυρικά στον Δήμο Μεσσήνης

photo

 

Με το ποσό των 2.008.064,52 ευρώ χρηματοδοτείται ο Δήμος Μεσσήνης από το Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος Ι».

Ειδικότερα η Δ.Ε.Υ.Α. Μεσσήνης χρηματοδοτείται όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Εσωτερικών για συμπληρωματικά έργα συλλογής και διάθεσης των ομβρίων υδάτων στην Δ.Κ. Μεσσήνης.

Η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα εγκρίθηκε με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και θα ενισχύσει τα έργα υποδομών αντιπλημμυρικής προστασίας που πραγματοποιούνται στη Μεσσήνη.

Παράλληλα αναμένεται η έναρξη εργασιών στο σύνολο των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Μεσσήνης, προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Π.Δ.Ε. του Υπουργείου Υποδομών.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης με δήλωσή του εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του και τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε υπερήφανοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί βλέπουμε όλους τους στόχους μας να επιτυγχάνονται. Ολόκληρος ο Δήμος μας σύντομα θα είναι θωρακισμένος απέναντι στις πλημμύρες και στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Τα έργα αυτά προστιθέμενα στο σύνολο των έργων που πραγματοποιούνται στον Δήμο Μεσσήνης τον ενισχύουν και τον καθιστούν έναν σύγχρονο Δήμο που εγγυάται την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών.»

Δύο εκατ. ευρώ ακόμη για αντιπλημμυρικά στον Δήμο Μεσσήνης
photo
photo