Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » Παλαιότερα » Εγκαίνια του νέου χώρου μετεγκατάστασης των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου
Εγκαίνια του νέου χώρου μετεγκατάστασης των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μεσσήνης  Γιώργος Τσώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ξαρχάκος και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γωγώ Παναγοπούλου.

Η μετεγκατάσταση των μαθητών έγινε όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς στο Δημοτικό Σχολείο Πεταλιδίου ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής. Για το λόγο αυτό έως το τέλος της σχολικής χρονιάς τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος στη συνέχεια θα αξιοποιηθεί από την τοπική κοινωνία ως χώρος πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης εξέφρασε την χαρά του για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος και τόνισε ότι -όπως είχε υποσχεθεί- λήφθηκαν όλα τα μέτρα ώστε οι μαθητές να συνεχίσουν απρόσκοπτα την παρακολούθηση των μαθημάτων τους. Επίσης σημείωσε ότι το Δημοτικό Σχολείο Πεταλιδίου θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο να υποδεχθεί μαθητές και εκπαιδευτικούς με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

  image          image          image         image      

Εγκαίνια του νέου χώρου μετεγκατάστασης των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πεταλιδίου
photo
photo
photo
photo
photo