Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » Παλαιότερα » Με επιτυχία ο 5ος Γύρος Κοντοβουνίων
Με επιτυχία ο 5ος Γύρος Κοντοβουνίων

     ΔΡΟΜΕΙΣ

Ο 5ος Γύρος Κοντοβουνίων «Τρέχουμε για τον συνάνθρωπο» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Αυγούστου με μεγάλη επιτυχία στην Κορομηλιά.

Στον αγώνα δρόμου 8km συμμετείχαν 104 δρομείς. Νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Καρούτζος, δεύτερος ο Εμιλιάνο Κάνο και τρίτος ο Δημήτρης Ρούτσης. Στις γυναίκες πρώτη στη γενική κατάταξη τερμάτισε η Ελένη Εξερτζόγλου, δεύτερη η Σταυρούλα Νικολούδη και τρίτη η Ζωή Αποστολοπούλου.

Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή στη διαδρομή 1km για παιδιά, με 50 νεαρούς δρομείς να τερματίζουν επιτυχώς. Στην κατηγορία 9-14 ετών η Αμάντα Παλούκα, ο Σταύρος Μπένος και ο Άλκης Καρακαϊδός πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις, ενώ στα μικρά παιδιά έως 9 ετών την πρώτη και δεύτερη θέση κατέλαβαν τα αδέρφια Μαρία Διαμαντοπούλου και Στέλιος Διαμαντόπουλος και την τρίτη ο Ανδρέας Λέλης.

Η εκδήλωση είχε και φέτος κοινωνικό χαρακτήρα καθώς κατά τη διάρκειά της συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσσήνης, δικαιώνοντας το σύνθημά της «Τρέχουμε για τον συνάνθρωπο».

Στον αγώνα παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου, αλλά και ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Αναστάσιος Τσερπές και τοπικοί πρόεδροι οι οποίοι έκαναν τις απονομές στους νικητές των αγωνισμάτων. Αναμνηστικό μετάλλιο δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς.

Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι με τραγούδι, χορό και φαγητό.

Τον αγώνα διοργάνωσαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι Κορομηλιάς, Παλαιοκάστρου, Κυνηγού, ο Σ.Δ.Υ.Μ. (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας), ο Δήμος Μεσσήνης και η Τ.Κ. Κορομηλιάς Δ.Ε. Τρικόρφου.

Με επιτυχία ο 5ος Γύρος Κοντοβουνίων
photo