Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » Παλαιότερα » Σύσκεψη του Δημάρχου Μεσσήνης και των Αντιδημάρχων του Δήμου για την αντιμετώπιση του καύσωνα
Σύσκεψη του Δημάρχου Μεσσήνης και των Αντιδημάρχων του Δήμου για την αντιμετώπιση του καύσωνα

ΣΥΣΚΕΨΗ

Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα 27/06/2017 μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη και των Αντιδημάρχων του Δήμου συζητήθηκε διεξοδικά το ζήτημα αντιμετώπισης των υψηλών θερμοκρασιών των επόμενων ημερών, σύμφωνα με το σχετικό έκτακτο δελτίο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας. Κατά τη σύσκεψη αυτή αποφασίσθηκε ότι από Πέμπτη 29/6/2017 έως και Κυριακή 2/7/2017 θα παραμείνουν ανοικτές από το πρωί έως και τις 09.00 το βράδυ οι κάτωθι κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου:

Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Κεντρικό Δημοτικό Κατάστημα, χώρος όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ στη Μεσσήνη καθώς και τα γραφεία-ΚΕΠ όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου πλην της Δ.Κ. Μεσσήνης.

Στους χώρους αυτούς μπορούν να προσέλθουν οποιαδήποτε άτομα, με προτεραιότητα σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Σημειώνεται ότι στους ανωτέρω χώρους θα διανέμεται δωρεάν εμφιαλωμένο νερό.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου

 

Σύσκεψη του Δημάρχου Μεσσήνης και των Αντιδημάρχων του Δήμου για την αντιμετώπιση του καύσωνα
photo
photo