Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2019 » Εκδήλωση αφιέρωμα στα ΑΜΕΑ με την παρουσία του Δημάρχου Μεσσήνης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης
Εκδήλωση αφιέρωμα στα ΑΜΕΑ με την παρουσία του Δημάρχου Μεσσήνης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης

Ομιλία Δημάρχου

  Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος παραβρέθηκε σήμερα το πρωί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης και χαιρέτισε  την εκδήλωση αφιέρωμα στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες η οποία οργανώθηκε με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου που έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα ΑμΕΑ.

  Στην εκδήλωση που παρουσίασε ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννης Κωτσάκης, συμμετείχαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ και πρωταθλητής τένις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης και το μέλος του συλλόγου και αθλητής στίβου των ατόμων με τυφλότητα Γιάννης Χαραλαμπόπουλος.

  Ο κ. Αθανασόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι στην ουσία άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε, εξαίροντας την ψυχική δύναμη και τη μαχητικότητα των κυρίων Λαζαρίδη και Χαραλαμπόπουλου που αποτελούν παράδειγμα για όλους.  

             Ομιλία προσκεκλημένων         Μαθητές 2ου Δημοτικού

Εκδήλωση αφιέρωμα στα ΑΜΕΑ με την παρουσία του Δημάρχου Μεσσήνης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης
photo
photo
photo
photo