Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2019 » Επίσκεψη του Βουλευτή Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση στο Δήμαρχο μεσσήνης Γεώργιο Αθανασόπουλο
Επίσκεψη του Βουλευτή Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση στο Δήμαρχο μεσσήνης Γεώργιο Αθανασόπουλο

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΑΡΙΤΣΗΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου, πραγματοποίησε την Παρασκευή ο βουλευτής Μεσσηνίας, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τέως Υπουργός Αλέξης Χαρίτσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε φιλικό κλίμα, ο κ. Χαρίτσης συνεχάρη τον κ. Αθανασόπουλο για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει μία δημιουργική και επιτυχημένη θητεία. Ακολούθως ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία μελετών και έργων στον Δήμο Μεσσήνης.

Ο κ. Αθανασόπουλος ενημέρωσε για τα έργα υποδομής που εντάχθηκαν πρόσφατα στο ΠΕΠ της περιφέρειας Πελοποννήσου και συγκεκριμένα για τη βελτίωση της 7ης Επαρχιακής Οδού Μεσσήνης-Λάμπαινας καθώς και το μεγάλο έργο της αντιδιαβρωτικής προστασίας της Αίπειας. Είναι επίσης σε αναμονή προς ένταξη στο ΠΔΕ της περιφέρειας Πελοποννήσου το έργο «Εγγειοβελτιωτικές υποδομές Τ.Κ. Τρικόρφου» και στο «Φιλόδημος Ι» οι δύο προτάσεις που έχουν υποβληθεί για βελτίωση του Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης με τοποθέτηση ταρτάν και ηλεκτροφωτισμού και αποπεράτωση και επανάχρηση του Φιλοσοφικού Κέντρου Μεσσήνης.

Τόνισε, ότι η Δημοτική Αρχή προχωρά για την προετοιμασία αναπτυξιακών έργων υποδομής, ενώ παράλληλα προωθεί και τις κοινωνικές υποδομές και τη λειτουργία δομών στήριξης.  Συζητήθηκε επίσης το θέμα της αναζήτησης νέας πηγής χρηματοδότησης από το 2021 της πρωτοποριακής διεθνούς πολιτιστικής δράσης «Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος» που διεξάγεται στην Αρχαία Μεσσήνη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον τέως Υπουργό για την επίσκεψή του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια ενώ ο κ. Χαρίτσης δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στο έργο της Δημοτικής Αρχής όποτε παραστεί ανάγκη.

 

Επίσκεψη του Βουλευτή Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση στο Δήμαρχο μεσσήνης Γεώργιο Αθανασόπουλο
photo
photo