Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2019 » Μηνυτήρια αναφορά για την αλλοίωση πινακίδων του Κ.Ο.Κ σε κεντρικούς δρόμους της Μεσσήνης.
Μηνυτήρια αναφορά για την αλλοίωση πινακίδων του Κ.Ο.Κ σε κεντρικούς δρόμους της Μεσσήνης.

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων κατέθεσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μεσσήνης Δημήτρης Γαλιάτσος ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, για την αλλοίωση πινακίδων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους της Μεσσήνης.

 

            πινακίδα 1          πινακίδα2

Όπως επισημαίνεται στη μηνυτήρια αναφορά, τα αρμόδια όργανα του Δήμου, έχουν διαπιστώσει ότι πολλές πινακίδες -σε κεντρικές οδούς της Μεσσήνης- έχουν χρωματιστεί και έχουν γεμίσει αυτοκόλλητα από αγνώστους. Παρότι πολλές φορές υπάλληλοι του Δήμου έχουν προσπαθήσει να επαναφέρουν τις πινακίδες στην πρότερη κατάστασή τους, οι δράστες επανέρχονται και δημιουργούν το ίδιο πρόβλημα.

Οι πράξεις αυτές καθιστούν δυσχερή την ανάγνωση των πινακίδων και κατά συνέπεια ελλοχεύει ο κίνδυνος να προκληθούν βλάβες σε οχήματα και ανθρώπους. Ο Δήμος προς αντιμετώπιση της παραβατικής συμπεριφοράς και για την ασφάλεια της κυκλοφορίας στις δημοτικές οδούς, κατέφυγε στη δικαιοσύνη προκειμένου τα αρμόδια όργανα να κινήσουν τις διαδικασίες εντοπισμού, σύλληψης και τιμωρίας των δραστών για να εκλείψει το φαινόμενο.

 

Μηνυτήρια αναφορά για την αλλοίωση πινακίδων του Κ.Ο.Κ σε κεντρικούς δρόμους της Μεσσήνης.
photo
photo
photo
photo