Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Μέχρι τα Χριστούγεννα θα ολοκληρωθεί η προσθήκη του 2ου-4ου Νηπιαγωγείου Μεσσήνης
Μέχρι τα Χριστούγεννα θα ολοκληρωθεί η προσθήκη του 2ου-4ου Νηπιαγωγείου Μεσσήνης

Για την πορεία εκτέλεσης του έργου «Προσθήκη νηπιαγωγείου στο 2ο – 4ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης», ενημερώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος από τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου Κωνσταντίνο Στραβοδήμο και έγινε επιτόπια αυτοψία στο εργοτάξιο του 2ου - 4ου Νηπιαγωγείου Μεσσήνης.

Οι εργασίες κατασκευής προχωρούν ικανοποιητικά και βάσει του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, το έργο -προϋπολογισμού 575.000 ευρώ- αναμένεται να αποπερατωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή έχει ιεραρχήσει τις κτιριακές υποδομές της εκπαίδευσης, θέτοντας σε προτεραιότητα την υλοποίηση σχολικών κτιρίων και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Κτ.Υπ. Α.Ε. ως φορέας υλοποίησης του έργου, θα παραδώσει στο επόμενο διάστημα έναν χώρο που θα ανταποκρίνεται στην αυξημένη προσέλευση νηπίων.

Με την ολοκλήρωσή του, θα προστεθούν επιπλέον 2 αίθουσες διδασκαλίας, μία αίθουσα που θα χρησιμοποιείται ως τραπεζαρία ή ως χώρος ύπνου, κουζίνα, γραφείο νηπιαγωγών, χώροι υγιεινής για νήπια και νηπιαγωγούς, μικρή αποθήκη και λεβητοστάσιο. Στον περιβάλλοντα χώρο θα κατασκευαστεί παιδική χαρά με παιχνίδια και δάπεδο ασφαλείας και θα διατηρηθούν οι μεγάλοι χώροι πρασίνου.

 

 

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα ολοκληρωθεί η προσθήκη του 2ου-4ου Νηπιαγωγείου Μεσσήνης
photo
photo
photo