Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων σε αγροτικούς δρόμους
Ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων σε αγροτικούς δρόμους

Με ομαλούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του ενταγμένου έργου «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων του Δήμου Μεσσήνης» στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προϋπολογισμού 1.510.000 ευρώ.

asfaltostrosi

Συγκεκριμένα, μετά την περάτωση των εργασιών στην Κοινότητα Εύας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και του δεύτερου τμήματος του έργου ασφαλτοστρώσεων που αφορά τη σύνδεση των οικισμών Μαυροματίου-Μοσχοχωρίου μήκους 450 μ. περίπου. Αποτελεί τη δεύτερη ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από τους 7 που έχουν συνολικά ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Πρόκειται για ένα έργο που εξυπηρετεί τους αγρότες και διευκολύνει τη διασύνδεση των οικισμών Καρτερολίου και Μαυροματίου φέρνοντας πιο κοντά τα δύο χωριά.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι τσιμεντοστρώσεις του υποέργου «Βελτίωση υφιστάμενων αγροτικών δρόμων Δήμου Μεσσήνης», το οποίο χρηματοδοτείται από το ίδιο πρόγραμμα και έχει προϋπολογισμό 2,441 εκατ. ευρώ. Ήδη, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στο αγροτικό δίκτυο της Κοινότητας Στέρνας, οι οποίες προέβλεπαν τσιμεντοστρώσεις και τεχνικά έργα, που θα διευκολύνουν τη μετακίνηση των κατοίκων στους αγροτικούς δρόμους.

 

Ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων σε αγροτικούς δρόμους
photo
photo
photo
photo