Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις με μικρά τεχνικά έργα σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις με μικρά τεχνικά έργα σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις με μικρά τεχνικά έργα σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

  • Πιο συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προσθήκης τουαλετών στο Νηπιαγωγείο Εύας. Η εν λόγω σχολική δομή στερούνταν τουαλετών με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται τα νήπια που εξυπηρετούνταν στις τουαλέτες του Δημοτικού Σχολείου. Η διαμόρφωση τουαλετών για τα νήπια,  τα ΑΜΕΑ και τους εκπαιδευτικούς, ήταν ένα αναγκαίο έργο που είχε εντοπιστεί από τη Δημοτική Αρχή που προχώρησε στην υλοποίησή του.
  • Ολοκληρώθηκε η κατασκευή πετρόχτιστης μάντρας σε μήκος 100 μέτρων περίπου, στον οικισμό Μυρτοποταμιάς της Τοπικής Κοινότητας Λυκοτράφου, πλησίον του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου. Με το μανδρότοιχο ο δρόμος γίνεται πιο ασφαλής και φαρδύτερος και λειτουργεί ως τοίχος αντιστήριξης της εκκλησίας και του παλιού Δημοτικού Σχολείου.
  • Στην Τοπική Κοινότητα Κεφαλινού, κατασκευάστηκε διπλή πετρόχτιση βρύση κάτω από το εξωκκλήσι του Αγίου Αθανασίου. Έτσι αξιοποιείται το πόσιμο νερό της πηγής ενώ οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου είναι εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον προσφέροντας ευκολία  πρόσβασης.

«Σε συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων προωθούμε τα απαραίτητα έργα που συμβάλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνδημοτών μας. Φροντίζουμε ώστε η περιφέρεια του Δήμου μας, να διαθέτει βελτιωμένες και επαρκείς υποδομές και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας εκτελούμε τα απαραίτητα τεχνικά έργα», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ανάλογες παρεμβάσεις πραγματοποιούνται και σε άλλες κοινότητες του Δήμου μας, οι οποίες ολοκληρώνονται το προσεχές διάστημα.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις με μικρά τεχνικά έργα σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo