Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Δήμου Μεσσήνης»
Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Δήμου Μεσσήνης»

Ξεκινά άμεσα η κατασκευή του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Δήμου Μεσσήνης», καθώς υπεγράφη σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου 2022 στην Αθήνα, η σύμβαση του έργου μεταξύ του Διευθύνοντα Συμβούλου της «Κτ.ΥΠ. Α.Ε.» και Μεσσήνιου στην καταγωγή Αθανάσιου Γιάνναρη, του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου καθώς και των υπηρεσιακών στελεχών Χαράλαμπου Μυγδάλη γενικού διευθυντή Έργων ΚτΥπ και Θεόδωρου Κυριαζόπουλου γενικού διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και ΣΔΙΤ της ΚτΥπ.

KTYP

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες της πόλης για την ύπαρξη αθλητικών χώρων προς διάθεση στη νεολαία μας, είχε θέσει το πάγιο αίτημα των αθλητικών συλλόγων στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥπ Α.Ε. Αθανάσιο Γιάνναρη, το οποίο έτυχε θετικής ανταπόκρισης. Ακολούθως, η Δημοτική Αρχή, ολοκλήρωσε και υπέβαλλε άμεσα τις σχετικές μελέτες για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου 7Χ7 στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης, η οποία προβλέπει την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τρίτης γενιάς και φωτισμό.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ και έχει προϋπολογισμό μελέτης 335.000 ευρώ.

«Η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της, δημιουργεί τις υποδομές που θα στρέψουν και θα κρατήσουν τα παιδιά μας στον αθλητισμό. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού θα δώσουμε επιπλέον ασφαλείς χώρους σε ακαδημίες ποδοσφαίρου για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. 

Ο Δήμαρχος εκφράζει τις ευχαριστίες του στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την υποστήριξη του αιτήματος, καθώς και στον πρόεδρο της ΚτΥπ Τιμολέοντα Κατσίπο όπως και στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥπ  Αθανάσιο Γιάνναρη για την πραγματοποίηση του έργου.

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο Δήμου Μεσσήνης»
photo