Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Δήμαρχο Μεσσήνης για έργα του Δήμου
Συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Δήμαρχο Μεσσήνης για έργα του Δήμου

Συνάντηση εργασίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην Τρίπολη, σήμερα Πέμπτη 26 Μαΐου, με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο.

Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα έργα που προωθούνται από την Περιφέρεια στον Δήμο Μεσσήνης, όπως η γέφυρα της Μαυροζούμαινας, ο δρόμος προς τα Ζερμπίσια, οι παρεμβάσεις στο δημοτικό γήπεδο Μεσσήνης, καθώς και οι βελτιώσεις στην 9η επαρχιακή οδό μέχρι την Κορώνη, αλλά και τα ανάλογα έργα στο λοιπό οδικό δίκτυο του δήμου.

Εξετάστηκε επίσης, η εξέλιξη των μελετών για την λιμνοδεξαμενή στο Τρίκορφο, για τη νέα γέφυρα στις εκβολές του Παμίσου στο θαλάσσιο μέτωπο των Δήμων Μεσσήνης και Καλαμάτας, όπως επίσης και για τον συνδετήριο δρόμο από τον κόμβο Αρφαρών του αυτοκινητοδρόμου προς Λάμπαινα.

Κατά τη σημερινή συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλο έγινε επίσης συζήτηση και για μια σειρά μικρότερων έργων στον Δήμο μας, ενώ εξετάστηκαν τρόποι για την επίλυση προβλημάτων σχετικά με απαλλοτριώσεις που αφορούν στο -χρηματοδοτούμενο από το ΠΕΠ Πελοποννήσου- έργο της βελτίωσης της 7ης Επαρχιακής Οδού από Μεσσήνη μέχρι Λάμπαινα.

 

Συνάντηση εργασίας του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τον Δήμαρχο Μεσσήνης για έργα του Δήμου
photo