Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2024 » Διαδικτυακή συνάντηση του 9ου κύκλου της Ακαδημίας για Γονείς 2024 την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου
Διαδικτυακή συνάντηση του 9ου κύκλου της Ακαδημίας για Γονείς 2024 την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:15, είναι προγραμματισμένη η 2η συνάντηση του 9ου κύκλου της Ακαδημίας για Γονείς 2024, υπό τον γενικό τίτλο «Από το Α έως το Ω».

Η θεματική της συνάντησης φέρει τον τίτλο: «Ψηφιακή Ζωή και Influencing». Πρόκειται για δράση στην οποία συμμετέχει για 3η χρονιά το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας και αφορά όλους τους δημότες της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Σημειώνεται ότι για την παρακολούθηση απαιτείται να υπάρξει εκ νέου εγγραφή μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής (δείτε https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_smJXrwpNQ-eUlGMq_RhmHA).

Δείτε το πρόγραμμα της 2ης συνάντησης ΕΔΩ.

Η 1η συνάντηση της Ακαδημίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 με θέμα: «Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό και διαδικτυακό κόσμο».

Ο 9ος  κύκλος των Ακαδημιών Γονέων "Από το Α έως το Ω" υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (ΕΚΠΑ), την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.), το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), ενώ και για τη φετινή περίοδο την υβριδική κάλυψη της Ακαδημίας έχει αναλάβει ο Δήμος Νέας Σμύρνης Αττικής. Σύμφωνα με τους διοργανωτές: «Πρόκειται για δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15-20.00, από Ιανουάριο έως Μάιο 2024, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.».

Διαδικτυακή συνάντηση του 9ου κύκλου της Ακαδημίας για Γονείς 2024 την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου
photo